Barnefordeling etter samlivsbrudd

Ved barnefordeling er det aldri slik at en løsning passer alle. Hver familie er forskjellig og alle barn har ulike behov. Barnefordeling etter samlivsbrudd er en sårbar og vanskelig prosess for alle parter, ikke minst for barna. Det kan være lurt å kontakte advokat så tidlig som mulig i prosessen slik at man ikke inngår avtaler om fordeling som man senere vil angre på.

I de tilfeller hvor mekling om barnefordeling ikke fører frem og saken må prøves for retten er det trygt å ha en advokat med lang erfaring i å prøve saker for retten. Vi har spesialisering innen barnerett og vil alltid ha barnets beste i fokus.

Barnefordeling i Halden og Fredrikstad

Advokatfirmaet Kari Sofie Jacobsen har lang erfaring i barnefordelingssaker ved samlivsbrudd. Trenger du råd eller bistand er vårt advokatfirma riktig sted å henvende seg.

Kari Sofie Jacobsen har 20 års erfaring som lærer i grunnskolen og tar med seg sin erfaring og kjennskap til barn og unge inn i barnefordelingssaker. Som jurist i barnefordelingssaker er det viktig å ivareta barnets interesse samtidig som de voksne blir hørt. Med vår erfaring i slike saker er vi sikre på at vi kan være en god samarbeidspartner i en vond og tung prosess.

Har du spørsmål er det bare å ta kontakt.