Skilsmisseadvokat i Halden og Fredrikstad

Leter du etter en skilsmisseadvokat i Halden eller Fredrikstad? I forbindelse med samlivsbrudd kan det være nødvendig med juridisk bistand av en advokat for å pleie dine interesser på den mest hensiktsmessige måten. Det kan være lurt å være «føre var» i en slik situasjon og vi anbefaler å kontakte skilsmisseadvokat tidlig i prosessen. Advokatfirmaet Kari Sofie Jacobsen er en skilsmisseadvokat som yter solid og kompetent bistand med utgangspunkt i situasjonen du befinner deg i.

Advokat med lang erfaring

Vårt advokatkontor er preget av stor faglig stolthet. Dette betyr blant annet at vi holder oss kontinuerlig oppdaterte på alle våre juridiske områder slik at vi alltid baserer oss på oppdatert kunnskap. En advokat fra vårt advokatkontor kan derfor tilby juridisk bistand i harmoni med de høyeste standardene på området.

Vi har besøkskontor i både Halden og Fredrikstad. Vi er derfor et opplagt valg når du ser etter en advokat i Østfold. Vi har opp gjennom tiden bistått en lang rekke fornøyde klienter i sine skilsmisseoppgjør.

Har du spørsmål vedrørende hvordan en advokat kan bistå deg er det bare å ta kontakt.